André Hazes zijn enige theaterconcert van 2021 !

Maandagavond 23 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten tot maandag 1 juni geen doorgang mogen vinden. Alle kaartkopers voor evenementen tot 1 juni worden z.s.m. door NTK geïnformeerd. NTK is in contact met het AFAS Circustheater en producenten over de verdere afhandeling hiervan. Zodra er meer bekend is over de verdere procedure neemt NTK wederom contact op met de kaartkopers. Voor vragen kun je terecht bij NTK via info@ntk.nl.

Op maandag 12 april 2021 is het weer zover. Dan komt André voor de 2e keer naar Scheveningen om een concert te geven in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater. Het was vorig jaar de eerste keer dat hij een groot theaterconcert gaf. Maandag 12 april 2021 geeft hij weer een exclusief concert en is dan ook zijn enige theaterconcert van 2021!

André: Het concert in Circustheater is het mooiste concert wat ik ooit gegeven heb! Het is zo’n geweldig theater. Sfeer, warmte, geweldig licht en geluid, en klink nergens zo mooi als in het AFAS Circustheater. Samen met mijn fantastische band zing ik mijn hits met enkele grote verassingen. ….het zal één groot feest worden!

Het thema is: LEEF! Eén van André zijn grootste hits. En dit thema pas haarfijn bij KWF Kankerbestrijding.

Boek snel je kaarten want zijn concert van vorig jaar was binnen een mum van tijd uitverkocht!

Vooraf en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn bekende Nederlands talige liedjes spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Ticketverkoop

Nu kaarten bestellen