Groot feestelijk concert 25 jaar Frans Bauer en zingt al zijn grote hits

Maandagavond 23 maart is bekend geworden dat alle bijeenkomsten tot maandag 1 juni geen doorgang mogen vinden. Alle kaartkopers voor evenementen tot 1 juni worden z.s.m. door NTK geïnformeerd. NTK is in contact met het AFAS Circustheater en producenten over de verdere afhandeling hiervan. Zodra er meer bekend is over de verdere procedure neemt NTK wederom contact op met de kaartkopers. Voor vragen kun je terecht bij NTK via info@ntk.nl.

Op maandag 5 april 2021 zal Frans Bauer zijn 25 jarig artiesten jubileum vieren in misschien wel het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan al zijn grote hits achter elkaar…….. één groot feest zal het worden!

Aan de wieg gestaan van Frans Bauer

Veel mensen weten niet dat zijn eerste grote optreden, 25 jaar geleden, in mijn concertserie in het Circustheater was, aldus producent Pieter van der Ploeg. Frans Bauer: ‘ik had toen net al wat kleine hits gescoord en was nog niet landelijk doorgebroken toen Pieter mij belde. Hij vroeg of ik in het Circustheater wilde staan. Daar schrok ik eigenlijk best wel van, het Circustheater, dat was wel een ding zeg maar. En ik dacht, dat is toch veel te groot voor mij om te vullen. Maar uiteindelijk heeft Pieter en mijn manager me overgehaald en was het een volle bak. Dat was echt geweldig! Pieter heeft aan de wieg gestaan van mijn carrière kan ik zeggen. Hij geloofde in mij. We hebben altijd contact gehouden.

Het is dus in dit jaar 25 jaar geleden en zal dit groots gaan vieren. Ik ga dit natuurlijk samen met mijn fans vieren, aldus Frans. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding, een doel dat dicht bij me staat. Iedereen heeft in welke vorm dan ook wel eens te maken gehad met die ziekte. Pieter persoonlijk en ik heb het van dichtbij meegemaakt met mijn vader’.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Frans spelen op een grote concertvleugel!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Ticketverkoop

Nu kaarten bestellen